Despre noi

RSI Company SRL a fost infiintata in 2007 avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de Servicii si Solutii IT&C pentru mediul bussines. Asiguram solutii informatice atat hardware cat si software, consultanta in domeniul informatic, proiectarea si executia retelelor structurate a sistemelor informatice implementate in functie de modificarile de parametri aparute. Personalul nostru si partenerii cu care colaboram asigura rezolvarea oricaror probleme informatice de la achizitionarea echipamentelor de calcul, intretinerea si repararea eventualelor defectiuni, modernizarea echipamentelor mai vechi pana la realizarea de programe informatice specifice oricarei activitati oriunde s-ar desfasura activitatea clientilor nostii. Prin partenerii nostrii din toata tara putem intervenii in cel mai scurt timp la orice fel de sesizare sau problema intervenita in functionarea echipamentelor IT.

Tehnicienii nostri sunt gata sa va ofere consultanta daca doriti achizitionarea unor echipamente IT noi (servere, laptopuri, calculatoare, monitoare, imprimante, etc), sa faca evaluarile retelei de calculatoare, sa va prezinte mai multe variante care sa asigure echilibrarea necesitatilor dumneavoastra cu bugetul disponibil, asigurand cel mai bun raport pret/performanta, sa gasim impreuna solutii de esalonare a eforturilor financiare.

Indiferent ce proiecte IT va propuneti, este posibil ca personalul nostru sa se fi confruntat cu ele, in caz contrar va garantam ca vom depune toate eforturile necesare pentru a gasi solutia optima. Din 2007 pana astazi lucram in fiecare zi sa devenim mai performanti, mai eficienti, sa asiguram solutii informatice mai bune, sa venim in sprijinul clientilor nostri, pe scurt sa devenim cei mai buni.

Scopul nostru este sa asiguram 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana solutii informatice pt. linistea dvs.