Servicii

Solutii integrate

RSI Company SRL vine in intampinarea firmelor cu un pachet complet de servicii IT, servicii de consultanta si proiectare pentru solutii IT complete. De la partea de retelistica , sisteme de calcul , service si pana la partea de software la comanda, va putem oferi tot ceea ce afacerea dumneavoastra are nevoie in domeniul IT.

Echipamente IT

Pentru echipamentele IT(calculatoare, laptopuri, imprimante, servere etc) va oferim serviciile de care aveti nevoie: consultanta in achizitionare sau upgrade, livrare, mentenanta si service in garantie si post garantie.
Suntem service autorizat HP si DELL . Tehnicienii nostri va pot ajuta in diagnosticare si reparatie pe o gama mult mai mare de produse. Operatiile care duc la rezolvarea unei probleme (diagnoza, reparatie, inlocuire, upgrade) se pot face atat la sediul nostru cat si la sediul clientului, in functie de echipament si de preferinte.

Retele voce/date

Avand la activ de la retele mici de apartament pana la retele complexe intinzandu-se pe mai multe cladiri, va putem oferii solutia potrivita pentru nevoile de extindere si viteza, corelate cu cel mai mic pret. Va punem la dispozitie echipamente active de retea cu cel mai bun raport calitate/pret.
Oferta noastra pentru realizarea unei retele de voce/date se face in urma unei analize atente a locatiei si nevoilor de viteza.

Mentenanta si interventii

Pentru clientii nostri oferim contracte de mentenanta periodica si interventie pentru echipamentele IT, retelistica, sisteme de anti-efractie/supravechere / incendiu/alarma, practic tot ce inseamna sistem care se incadreaza in categoria IT.
Totodata asiguram si mentenanta pentru partea de software (Active Directory, Mail server, File server etc) remote sau on site.
In baza unui contract se pot defini timpi de interventie, rapida, sau numar de interventii si mentenante periodice , creand astfel un serviciu personalizat dupa nevoile si bugetul dumneavoastra.

Servicii Software

Pentru firmele medii si mari oferim consultanta, realizare si implementare pentru sisteme de Active Directory, File server, SharePoint, Mail server etc. Proiectantii nostri va pun la dispozitie informatiile si experienta lor pentru a putea veni cu cea mai buna solutie care sa ajute la dezvoltarea sau consolidarea afacerii dumneavoastra.
Si pentru ca fiecare domeniu de activitate are particularitatiile lui , va oferim software la comanda cu care sa puteti economisi timp si bani in urma procesarii de date si a statisticilor de care aveti nevoie. Folosim ultimele tehnologii de proiectare si executie pentru a putea accesa software-ul de pe orice dispozitiv, fix sau mobil.